Duurzaam verwarmen met een warmtepompinstallatie

Duurzaam verwarmen met een warmtepompinstallatie

Met een warmtepomp verwarmt u op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier uw woning en water. Er zijn diverse warmtepompsystemen. Warmtepompspecialist De Coninck adviseert u graag over welk systeem het beste bij u past. 

Vervolgens zorgen wij voor een perfecte installatie van de warmtepomp, waardoor u een optimaal rendement behaalt en zo nóg meer op uw energiekosten bespaart. Comfortabel wonen begint dan ook bij De Coninck.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruik van de energie die zich bevindt in de bodem, het water of de lucht. Met een warmtewisselaar wordt deze energie omgezet in warmte waarmee uw woning en water worden verwarmd. Door het gebruik van natuurlijke bronnen is een warmtepompsysteem een duurzame manier van verwarmen.

Energiezuinige vloerverwarming met warmtepomp

Tegenwoordig zien we steeds meer huishoudens die kiezen voor de combinatie vloerwarming met warmtepomp. Logisch, want vloerverwarming op basis van een warmtepomp is aantrekkelijk kostenbesparend, duurzaam en zeer betrouwbaar. U kunt altijd rekenen op een comfortabele constante temperatuur van uw vloer terwijl u ook nog eens drastisch op uw energiekosten bespaart. Nog een belangrijk voordeel bij een bepaalde keuze van een vloerverwarming op basis van een warmtepompsysteem is dat deze tijdens warme dagen heerlijk kan koelen. Zeker iets om te overwegen!

Warmtepompsysteem zowel in nieuwbouw als bestaande woningen

De Coninck installeert warmtepompsystemen in zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen. Vooral voor nieuwbouwwoningen geldt dat de installatie van een warmtepompsysteem tijdens de bouw extra aantrekkelijk is. Wilt u in een bestaande woning een warmtepompsysteem laten aanleggen, dan is hiervoor een grondige verbouwing noodzakelijk. Een reeds geplande renovatie van uw woning is daarom een goed moment voor het plaatsen van een warmtepompsysteem in een bestaande woning.

Meer informatie over warmtepompsysteem?

De Coninck is dé warmtepompinstallateur in Antwerpen en omgeving. Voor meer informatie over onze producten, service en de prijs van warmtepompen, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bieden u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.