Vloerverwarming: comfortabel, mooi en superzuinig

Vloerverwarming: comfortabel, mooi en superzuinig

Vloerverwarming laten aanleggen heeft vele voordelen. Zo geeft vloerverwarming een behaaglijke warmte in huis, heeft u minder of geen radiatoren meer nodig en is het bovendien een zeer energiezuinige manier van stoken. Voor een plaatsing te Mechelen en omstreken kunnen wij zeer snel langs komen voor een prijsberekening. 

Vloerverwarming zorgt namelijk voor een optimale warmtespreiding en is hierdoor zelfs één van de zuinigste verwarmingssystemen.

Professioneel gelegde vloerverwarming onderhoudsvrij

Ander belangrijk voordeel van vloerverwarming is dat het vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Uiteraard geldt dit alleen voor vloerverwarmingssystemen die goed en professioneel zijn gelegd. Het is daarom slim het aanleggen van vloerverwarming over te laten aan installatiebedrijf De Coninck. 

Als ervaren CV-installateur realiseren wij de beste oplossingen op het gebied van verwarming. Bovendien kunnen wij u uitstekend adviseren over het meest praktische en rendabele vloerverwarmingssysteem voor in uw woning. Ook over de mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met parket geven wij graag uitgebreid advies. 

Vloerverwarming legplan

In samenwerking met onze leverancier Begetube maken wij voor het aanleggen van vloerverwarming een uitgebreid ligplan klaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 


vloerverwarming mechelen

info vloerverwarming?

Voor meer informatie over onze systemen klikt u rechts op de gewenste categorie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de prijs voor het aanleggen van vloerverwarming? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.