Sanitair, badkamerinstallaties voor nieuwbouw of renovaties

Sanitair, badkamerinstallaties voor nieuwbouw of renovaties

Badkamerinstallaties compleet verzorgd

Een compleet nieuwe badkamer plaatsen of een bestaande badkamer renoveren? De Coninck zorgt ervoor dat uw badkamer precies wordt zoals u dat wilt. Dit doen wij zowel als totaalproject voor nieuwbouw, als bij renovaties van bestaande badkamers. Wanneer u kiest voor De Coninck, nemen wij alle zorg rond uw badkamerinstallatie uit handen.

Plaatsen van sanitair, badkamermeubelen en tegelwerk

Met veel aandacht voor kwaliteit, functionaliteit, comfort en esthetiek verzorgen wij het plaatsen van badkamersanitairbadkamermeubelenkeramiek en kranen, maar ook het tegelwerk, de verwarming en elektriciteit

Hiervoor werken wij samen met vakkundige en betrouwbare partners, zodat u bij ons alles in één keer goed heeft geregeld. Kortom, alles wat nodig is om uw badkamer om te toveren tot een aangename en comfortabele plek in huis, verzorgen wij tot in de puntjes.

Stijlvol sanitair tegen zeer gunstige prijzen

Doordat wij de import van sanitaire elementen in eigen hand houden, profiteert u als klant van zeer gunstige prijzen. Wij werken met de gerenommeerde merken Grohe en Hansgrohe

Beide merken bieden een ruime keuze aan sanitair van een hoogwaardige kwaliteit, wat aan alle moderne eisen op het gebied van vormgeving en functionaliteit voldoet.

Meer informatie over sanitair?

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen of renoveren van uw badkamer. Wilt u meer weten over de prijs van het laten installeren van uw sanitair door De Coninck, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.