CV onderhoud

CV-onderhoud en CV-herstellingen

Het professioneel onderhouden van uw CV-installatie in en rond Mechelen, is bij De Coninck in goede handen. Ook storingen aan uw centrale verwarming lossen wij snel en deskundig voor u op. 

Wij zijn in het bezit van alle gerigistreerde nummers G1-G2 en kunnen zo een gewettigd onderhoudsattest afleveren.

Onderhoud gas: 2 jaarlijks
Onderhoud Mazout: jaarlijks  

Service en vakmanschap

Service en vakmanschap gaan bij De Coninck altijd samen. Als ervaren CV-installateur adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en bijbehorende kosten. Daarnaast maken wij onze klanten graag blij met klantgerichte service, betrouwbare kwaliteit en een scherpe prijs. Neemt u dus gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van het laten plaatsen van centrale verwarming.

Het onderhoud van uw installatie is belangrijk om het rendement en de goede werking te waarborgen. Wij hanteren volgende tarieven:

  1. het onderhoud van een CV ketel op aardgas: €  125 excl BTW*
  2. het onderhoud van een CV ketel op stookolie: € 195 excl BTW*

*Een BTW tarief van 21% voor woningen jonger dan 10 jaar en 6% voor woningen ouder dan 10 jaar.

Ook voor herstellingen bent u aan het juiste adres. Wij herstellen uw CV en sanitair op een zo kort mogelijke tijd. Onze prijzen zijn transparant zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Het onderhoud van het centraal stooktoestel van uw verwarmingsinstallatie is een verplichting, zowel voor particulieren als bedrijven.

  • Centrale stooktoestellen op gas (aardgas, butaan, propaan) moeten 2-jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.
  • Centrale stooktoestellen op stookolie (mazout) of vaste brandstof (hout, pellets, steenkool, ...) moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.

Het onderhoud op een gas- of stookolieketel moet uitgevoerd worden door een erkende technicus.
De gebruiker van het centrale stooktoestel is verantwoordelijk voor het onderhoud. Bij huurwoningen moet dus de huurder het centrale stooktoestel laten onderhouden.

Contact