CV De Coninck

Reeds 45 jaar, gevestigd te Mechelen provincie Antwerpen

Centrale verwarming is essentieel voor een optimaal wooncomfort. Het aanleggen van een  cv-installatie laat u daarom het beste over aan de vakman. Installatiebedrijf De Coninck is een familiebedrijf dat zich al meer dan 45 jaar, gevestigd te Mechelen bezighoudt met het aanleggen, herstellen en onderhouden van alle soorten verwarmingssystemen, waaronder:
  • CV-ketels
  • Vloerverwarming
  • Warmtepompen
  • Zonneboilers
  • Traditionele verwarmingssystemen 

Buderus verdeler

CV-San De Coninck is een erkende partner van Buderus,
één van de marktleiders in de verwarmingssector!

Men kan bij ons terecht voor het plaatsing, herstelling,
onderhoud, wisselstukken
.... etc

Meer weten over Buderus (
klik hier) 
of
neem met ons contact op (
klik hier).

buderus

Moderne en duurzame CV-installatie

De laatste jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van verwarming en installatietechniek elkaar snel opgevolgd. Door het op de voet volgen van deze ontwikkelingen kunnen wij onze klanten de meest innovatieve systemen bieden. U bent bij ons dan ook verzekerd van een betrouwbare, duurzame en energiezuinige oplossing, conform de eisen van deze tijd.

Nieuwe badkamer of uw oude badkamer weer als nieuw

Een nieuwe badkamer installeren of uw oude badkamer weer als nieuw maken? De Coninck levert en installeert sanitair van hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle badkamermeubelen tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien zijn wij behalve experts in het aanleggen van een compleet nieuwe badkamer, ook meesters in het renoveren van bestaande badkamers.

Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sanitair en badkamermeubelen en laten graag zien wat wij u te bieden hebben.

sanitair

Op zoek naar een installatiebedrijf in Antwerpen / Mechelen?

Zoekt u een installatiebedrijf in Antwerpen, Mechelen en ruime omgeving, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag alles over mogelijkheden en prijzen voor cv-installatie, warmtepompen of badkamerinstallatie. We werken in opdracht van particulieren of in onderaanneming, in nieuwbouw of bij renovatie. Winkelpanden zijn een specialisatie van ons.

Fotogalerij