Centrale verwarming

Centrale verwarming

CV-installateur De Coninck is uw specialist in centrale verwarming. Met deskundig advies en service op maat zijn wij u graag van dienst met:

  • Centrale verwarming aanleggen
  • Centrale verwarming vernieuwen
  • Centrale verwarming herstellen
  • Centrale verwarming onderhouden / ketel onderhoud
Een compleet nieuwe centrale verwarming aanleggen in uw nieuwbouwwoning of is uw CV-installatie toe aan vernieuwing? Bent u op zoek naar een nieuwe energiezuinige HR-ketel of gaat u verbouwen en wilt u uw centrale verwarming uitbreiden of aanpassen? CV-installateur De Coninck is er voor u met deskundig advies en de beste oplossingen.

Soorten verwarminginstallaties

Een verwarmingsinstallatie is een onmisbaar onderdeel van uw woning. 
Het biedt warmte en comfort en zorgt voor dat behaaglijke gevoel van ‘thuis zijn’. 
Nu zijn er verschillende soorten verwarmingsinstallaties die tegemoet komen aan verschillende wensen. 

Het is daarom goed te weten dat De Coninck BVBA alle soorten verwarmingsinstallaties aanlegt en onderhoudt, en dus maatwerk in verwarming levert. Zo kunt u bij ons terecht voor vloerverwarming, muurverwarming, industriële verwarming, maar ook klassieke verwarmingssystemen. 

cv installatie op maat

Wanneer u dit wenst, krijgt u van ons een ontwerp en een berekening van de thermische kwaliteiten van de te verwarmen ruimtes. Op basis hiervan kunnen we u optimaal adviseren over de meest rendabele  en comfortabele oplossing voor uw nieuwe installatie. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de mogelijkheden binnen uw budget.